Kliniklerde MEK kontrolünün yapılmaktadır.
Kliniklerdeki alet sıvısının mobil sistemle takip edilmesi ve sıvı uygun olmadığı durumlar uyarı vermektedir.
Mobil uygulamanın DBHS ile entegre çalışmaktadır.
El Terminali Cihazı ile ilaç ve sarf malzemelerinin barkodları okutularak çıkış işlemleri yapılabilir.
Taşınır istek fişi taşınır, işlem fişi el terminali cihazı üzerinden yazıcıya gönderilebilir.
Malzemelerin barkodları okutularak mevcut stok miktarları takip edilir ve sayım işleri kısa ve az sürede sağlıklı bir şekilde tanımlanmış olur.
El terminali ile sarf malzeme, ilaç, laboratuvar, tüketim, temizlik, kırtasiye malzemelerin depodan barkodları okutularak çıkış işlemleri yapılabilir.
Demirbaş Malzemelerinin barkodları el terminali ile okutarak bu malzemenin hangi odaya zimmetli olduğu hangi kişide zimmetli olduğu takip edilir aynı zamanda detay bilgileride görülebilir(hangi firmadan alınmış markası modeli seri numarası garanti süresi)gibi bilgileride el terminalinde görebiliriz.
Zimmet işlemleri el terminali üzerinden yapılabilir.
Miyad kontrolü yapılabilir.
El terminalleri ile Ünit, jeneratör gibi taşınması güç olan aletlerin demirbaş barkod numaralar okutularak arıza bakım süreçleri, hangi aşamada olduğu teslim zamanları belirlenir ve anlık olarak hbys sistemine iletilebilir.
Protez işlerinin her aşaması el terminali ile sisteme girişi ve çıkışı yapılır ve hem hastane hemde laboratuvar real-time işin hangi aşamada olduğunu takip eder.
Protez işlerinin hangi kullanıcıda olduğunun takibi için işler el terminalinde barkodları okutularak kişilere zimmetlenir ve işlerin kaybolması engellenir.
Kliniklerden hastalar için ilk ölçü alındığı zaman el terminaline klinik bilgisi gider ve teknisyen ölçüyü teslim alma işini el terminali üzerinden yapar.
İlk ölçülerde 15 dakika içerisinde 3 kez teknisyeni uyarır eğer teknisyen işi almamış ise protez lab. Sorumlusuna uyarı gider.
El hijyende ellerin alkol bazlı el ovma ürünüyle ovulması yoluyla ya da ellerin sabun ve suyla yıkanmasının kontrolünü sağlar.
Kontrolü yapan kullanıcılar, tarihi saat ve klinik olarak seçim yapabilmekteyiz.
Hasta ile temas öncesi, Aseptik işlemler öncesi, Vücut sıvılarının bulaşma riski sonrası, Hasta ile temas sonrası, hasta çevresi ile temas sonrası olarak ayrılmaktadır. Seçim işlemlerinde fırsatın olup olmadığı ve yıkama mı, yoksa ovma mı olduğunu belirtebilmekteyiz
Eldiven giyilip giyilmediğini, maske takılıp takılmadığını, koruyucu önlük giyilip giyilmediğini de seçimlerden yapabiliyoruz.
Raporların çıktısı olarak, servis ünitelerine göre, ünvanlara göre, genel ortalama el hijyeni, 5 Endikasyona göre uyum oranı ve aylık olarak rapor alma imkânlarımız bulunmaktadır.
Android ve IOS işletim Sistemleri üzerinden tablet ve telefonlardan anlık acil hasta sayısı, yatan hasta sayısı, ayaktan hasta sayısı ve günübirlik hasta sayıları alınabilmektedir.
Farklı raporlar ile Genel Sekreterliğe bağlı sağlık tesislerinin verilerini en doğru ve stabil şekilde mobil üzerinden uyumlu bir şekilde görüntülenmektedir.
Mobil üzerinden herhangi bir kısıtlama olmadan yönetici modülü üzerinden rapor tasarlanabilmesi son kullanıcı tarafından yapılabilmektedir.